bots limit on client ?

Topics relating to D-Day modeling/coding/skinning etc.

Moderator: Rab,d

Post Reply
User avatar
PowaBanga
Posts: 242
Joined: Wed Aug 12, 2009 5:25 am
Location: Belgium
Contact:

bots limit on client ?

Post by PowaBanga » Thu Jun 08, 2017 7:08 am

Hi all,
Somebody know why i can't set more that 8 bots with client, but that with dedicated server i can set As much bots as I wish ?
You can join me on IRC : in irc.quakenet.org chan : #ddayhome or on Freenode, chan #ddaynormandy .
Do not hesitate to type my pseudo to highlight me.
Or open an issue on github to highligh me by mail.
RSS

TRUE
Posts: 192
Joined: Thu Dec 16, 2010 4:16 am
Location: Croatia

Re: bots limit on client ?

Post by TRUE » Thu Jun 08, 2017 8:33 am

There is one sure solution to this problem, try killing your bots after killing a few bots the number of bots will start to increase TK is the best way to do it !

User avatar
PowaBanga
Posts: 242
Joined: Wed Aug 12, 2009 5:25 am
Location: Belgium
Contact:

Re: bots limit on client ?

Post by PowaBanga » Thu Jun 08, 2017 9:24 am

Don't work on my computer...

how much bot can you set you in your client ?
You can join me on IRC : in irc.quakenet.org chan : #ddayhome or on Freenode, chan #ddaynormandy .
Do not hesitate to type my pseudo to highlight me.
Or open an issue on github to highligh me by mail.
RSS

TRUE
Posts: 192
Joined: Thu Dec 16, 2010 4:16 am
Location: Croatia

Re: bots limit on client ?

Post by TRUE » Thu Jun 08, 2017 10:13 am

Man make sure to start killing your bots right after the game starts , do not let them escape you from the spawn.
If this fails try to accuse them of using wallhack or even aimbot , if that does not work than quickly change teams and start killing bots in the other team as soon as possible !!

User avatar
Fafner
Developer
Developer
Posts: 3639
Joined: Sun Jun 29, 2003 2:04 pm
Contact:

Re: bots limit on client ?

Post by Fafner » Fri Jun 09, 2017 9:32 am

maxclients
1RB: http://www.1rb.mav.net
Speedway: http://www.ddaydev.com/speedway
If you need help, start a thread. That way other people can learn from the information given. DON'T PM ME unless it's necessary.

User avatar
PowaBanga
Posts: 242
Joined: Wed Aug 12, 2009 5:25 am
Location: Belgium
Contact:

Re: bots limit on client ?

Post by PowaBanga » Sat Jun 10, 2017 10:21 am

haa yeah correct, I'am stupid haha
You can join me on IRC : in irc.quakenet.org chan : #ddayhome or on Freenode, chan #ddaynormandy .
Do not hesitate to type my pseudo to highlight me.
Or open an issue on github to highligh me by mail.
RSS

Post Reply