Override entities in q2pro

Topics relating to D-Day modeling/coding/skinning etc.

Moderator: Rab,d

Post Reply
User avatar
PowaBanga
Posts: 243
Joined: Wed Aug 12, 2009 5:25 am
Location: Belgium
Contact:

Override entities in q2pro

Post by PowaBanga » Sat May 20, 2017 1:39 pm

Hi all,
So I'am yet working on my q2pro release, and now, I have to fix the override entities.

q2pro override automaticly all entities who are in "ents/" folder

In this page, it is wrote that we can change the default folder of override with this command :

Code: Select all

map_override_path
So i try :

Code: Select all

set map_override_path ents/ctc/
map_override_path ents/ctc/
but it do not work, my default folder stay in "ents/"

So I poste that here in case of somebody can help me :)
You can join me on IRC : in irc.quakenet.org chan : #ddayhome or on Freenode, chan #ddaynormandy .
Do not hesitate to type my pseudo to highlight me.
Or open an issue on github to highligh me by mail.
RSS

User avatar
PowaBanga
Posts: 243
Joined: Wed Aug 12, 2009 5:25 am
Location: Belgium
Contact:

Re: Override entities in q2pro

Post by PowaBanga » Mon May 22, 2017 1:18 pm

I finaly found what is the problem. q2pro load first entities from /ents/ folder if it exist, after in /maps/ if the path is not configured, and finaly in the path that we choose with this command...

So I had to delete the /ents/ folder for that it work

Good
You can join me on IRC : in irc.quakenet.org chan : #ddayhome or on Freenode, chan #ddaynormandy .
Do not hesitate to type my pseudo to highlight me.
Or open an issue on github to highligh me by mail.
RSS

Post Reply