Quake 2 iron sight How?

Public Forum for Japanese addon discussion
Post Reply
User avatar
franqutrass
Posts: 7
Joined: Sat Jan 29, 2011 6:45 pm
Location: Peru

Quake 2 iron sight How?

Post by franqutrass »

Hi, I have a question, how I can add iron sight to Quake 2 ?
User avatar
InFerNo
Developer
Developer
Posts: 4375
Joined: Mon Aug 25, 2003 11:07 am
Location: dday2
Contact:

Re: Quake 2 iron sight How?

Post by InFerNo »

You can't :(
Image
User avatar
mofo
Posts: 3774
Joined: Mon Nov 03, 2003 12:46 am
Location: Seattle

Re: Quake 2 iron sight How?

Post by mofo »

all you need to do is get quake4
"Babies are little maracas sent from above."
Post Reply